Binnenste (uit) Buiten – poëzie in SMAHK

Richard%20Lahuis_04%20Hayat_Ezzeroili%20RGB96Zondag 20 maart van 15.00 tot 18.00 uur
Binnenste (uit) Buiten – poëzie in SMAHK

Op zondag 20 maart van 15.00 tot 18.00 uur is er in de aula van SMAHK weer een poëziemiddag, met voordrachten en muziek.
Een aantal van de deelnemers doen ook mee aan de succesvolle tentoonstelling Buiten Binnen Drenthe, die nog t/m 27 maart in het SMAHK is te zien, waaronder de onvolprezen voormalige stadsdichter van Emmen Hayat Ezzeroili, de inmiddels alom bekende Egbert Hovenkamp II en Trudy van den Bos, die ook haar gitarist Johan Vromans meeneemt. Daarnaast enkele dichters uit Assen en de regio: Melissa Ketelaar en Gerard B. Berends uit Emmen. Gert Wijlage, Adrie Krijgsman en Bart van Mulkom uit Assen en de saxofonist Jan de Wilde, die de poëzie van Bart zal begeleiden.

SMAHK
Stedelijk Museum Assen voor Hedendaagse Kunst
Venestraat 88
9402GP Assen

Share
Dit bericht is geplaatst in poezie, smahk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *