VERLENGD Show Your Colors /3

6-P1270051De tentoonstelling Show Your Colors /3 is een uniek samenwerkingsproject waarbij de deelnemende kunstenaars elkaars ideeën uitwisselden om nieuw werk te ontwikkelen met respect voor ieders eigenheid. Het project werd al uitgevoerd in België en Zwitserland, en is nu te zien in het Stedelijk Museum Assen voor Hedendaagse Kunst, kortweg SMAHK.
Voor deze derde editie van Show Your Colours hebben de elf kunstenaars elkaar persoonlijk ontmoet en zijn vervolgens met communicatiemiddelen als Skype, blogs en e-mail hun plannen verder gaan uitwerken. Dat levert een tentoonstelling op met diverse uitingen en stijlen waar wij heel nieuwsgierig naar zijn. Je kunt deze tentoonstelling nu dus nog bezoeken tot en met zondag 6 december elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13 en 17 uur. SMAHK, Venestraat 88, 9402GP Assen.

Share
Dit bericht is geplaatst in smahk. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.