No-mad Conversations – een rondetafelgesprek

IMGP5786Zaterdag 14 maart van 16.00 tot 17.00 uur

In theater De Nieuwe Kolk / Bibliotheek Assen verzorgt SMAHK in samenwerking met het mensenrechten-evenement ‘Aan Europa’s rafelende randen’ een rondetafelgesprek over mensenrechten. Dit gesprek sluit tevens aan bij het thema van de Boekenweek ‘Te gek voor woorden’. Het gesprek gaat dus ook over waan, wijsheid en poëzie.
Op de voorlopige gastenlijst staan, in willekeurige volgorde, Deborah Wolting – Amnesty International, Jelte Hommes – met poëzie aansluitend bij het Boekenweekthema, Gabrielle Kroese – over Kunst en Film en Ralph du Long – over Europa’s rafelende randen.

Verder aan tafel Gert Wijlage, Adrie Krijgsman

plaats: De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, 9401 ET Assen.
toegang gratis.

Share
Dit bericht is geplaatst in smahk, Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op No-mad Conversations – een rondetafelgesprek

  1. joop stoop schreef:

    Wanneer zijn mijn alledaagse beeld verhalen in uw museum te zien . Mijn vraag Does mind exsist ?

  2. GW schreef:

    Dag Joop, maar natuurlijk does the mind sexist. We laten het alleen niet duidelijk zien. Een beeldverhaal komt waarschijnlijk het meest in de buurt. SMAHK is wel geinteresseerd in een mooi voorstel voor een (groeps) expositie (2016/2017).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *