Alle daagse dingen vinden plaats

uitnodiging1 maart t/m 29 maart 2015
Finisage op 29 maart van 15 tot 17 uur, waarbij de kunstenaars aanwezig zijn.

De tentoonstelling werd op zondag 1 maart geopend door Kie Ellens.

‘Alle daagse dingen vinden plaats’ is een tentoonstelling met werk van Gabrielle Kroese, Dineke Oosting en Kitty Boon. Hoewel hun werk zeer divers te noemen is, van foto’s, video’s en schilderijen tot grote ruimtelijke installaties, hebben zij al vaker gezamenlijk gepresenteerd en zullen zij bij SMAHK opnieuw een samenhangende tentoonstelling laten zien.
In de presentatie belichten de drie kunstenaars het alledaagse zodanig dat je er met heel andere ogen naar gaat kijken. Dit kan zijn door het verrassende materiaalgebruik en de combinatie hiervan (Dineke Oosting), door het gebruik van kleuren naast afbeeldingen uit de dagelijkse stroom visuele informatie (Gabrielle Kroese) of door de ruimte als essentieel onderdeel van de opstelling te gebruiken voor theatrale installaties (Kitty Boon).

Share
Dit bericht is geplaatst in smahk. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.