Temporarely Defined

18 januari t/m 16 februari 2013.
De tentoonstelling werd op vrijdag 18 januari geopend door Petri Leijdekkers, kunsthistoricus en voormalig directeur Academie Minerva / FMI Masters.
‘Temporarely Defined’ is dit jaar de titel van de jaarlijkse presentatie van het Frank Mohr International Masters, Hanzehogeschool Groningen.
Een internationaal gezelschap studenten van de afdelingen Painting, Scenography en IME (Interactive Media and Environments) presenteren recent werk.

Er is onder meer een zes meter brede tekening van Aili Zhang te zien, een prachtig Chinees landschap gemaakt van honderden geverfde takjes. Geinspireerd door de oude Chinese meesters zet zij met nieuwe middelen de traditie van het landschaptekenen voort.

Bij de opening werd een live performance ‘The Speculator’ gegeven door Martijn van Bachum. Tijdens de performance werden real-time de aandelenkoersen bewerkt met een drumsessie.

Kunstenaars:
Interactive Media and Environments: Martijn van Bachum, Jade Thomson.
Painting: Summer Yoon, Huub Vlemmings, Aili Zhang, Christiaan Drost.
Scenography: Desislava Bankova, Ariane Trümper.

Periode: de tentoonstelling is van 18 januari t/m 16 februari 2013 te zien bij SMAHK (Stedelijk Museum Assen voor Hedendaagse Kunst) Venestraat 88, 9402 GP Assen.

Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag van 13 tot 17 uur.


Zie ook aankondiging op Woest en Ledig en een artikel over de opening op het Asser Journaal

Share
Dit bericht is geplaatst in smahk. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.