De SMAHK/DeFKa collectie

SMAHK is gestart met een serie kleine tentoonstellingen van werk uit de eigen collectie. Deze SMAHK/Defka collectie bevat een aantal werken die vanaf 1994 door kunstenaars na afloop van een presentatie werden geschonken, of die tegen een vriendenprijsje konden worden aangekocht. Op de eerste tentoonstelling, die op 9 september is gestart, is werk te zien van Betty Simonides, Hanswerner Kirschmann, Gerry Eulink, Rob Nypels, Hansko Visser, Folkert Joore en Ronella Enter.

De presentatie is te zien tijdens de openingstijden van andere, lopende tentoonstellingen.

Share
Dit bericht is geplaatst in defka, smahk. Bookmark de permalink.

2 reacties op De SMAHK/DeFKa collectie

 1. henriette schreef:

  Ik ben naar uw website gegaan om te kijken welke tentoonstelling er op het ogenblik te zien is. Erg warrige werbsite, ik snap er niets van. Wat kan ik nu bij u zien?

  • SMAHK schreef:

   Bovenaan op de homepage http://www.smahk.nl staan twee regeltjes met wat er nu te zien is. Daaronder een blokje binnenkort. De grijze blokjes daaronder met wat er momenteel nog te zien is of wat er geweest is (de data staan erbij), die schuiven met elk nieuw bericht op.
   Als je via google direct bij dit bericht bent binnengekomen is het misschien wat verwarrend omdat deze (semi-permanente) tentoonstelling te zien is tijdens de openingstijden van andere, lopende tentoonstellingen. Dat zullen we er binnenkort even bijzetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.