Lustrumtentoonstelling ‘All Options Open’

20 januari t/m 11 februari 2012
Opening 19 januari om 16.30 uur door Toos Arends, directeur CBK Drenthe.

In 2012 zijn studenten van FMI Masters voor de tiende keer te gast bij SMAHK/DeFKa in Assen.
Sinds 2003 presenteren studenten van de masteropleiding van de Academie voor Beeldende Kunst, Vormgeving en Popcultuur MINERVA/Hanzehogeschool Groningen jaarlijks hun werk in de ruimtes van SMAHK/DeFKa, voorheen in DeFKa aan de Vaart Noordzijde en sinds 2009 in het SMAHK, het Stedelijke Museum Assen voor Hedendaagse Kunst in de Venestraat.

De presentaties begonnen met studenten van de afdeling Schilderkunst. De laatste jaren nemen ook afwisselend de opleidingen Scenography en IME aan de presentaties deel.
In dit lustrumjaar zullen zowel de eerste- en tweedejaars studenten van de afdelingen Painting en IME (Interactive Media and Environments) hun werk tonen onder de titel: All Options Open.

Er zal werk te zien zijn van Lu Zhang, Joyce Zwerver, Veronique Schrama, Susanna Inglada, Lotte Bosman, Pim Tieland, Dinda Fass, Erik Nooij, Ikue Konishi, Ashley de Jong- Doucette, Michiel Burger, Fumie Takahashi, Janine van Veen, Kleopatra Nikoloau, Marcel de Vries, Aggeliki Tsekeni, Adriana Leonor García Gaitán.

Onderstaand artikel verscheen in het Dagblad van het Noorden van 21 januari 2012. Hetzelfde artikel is, beter leesbaar, te vinden op Woest en Ledig.

Share
Dit bericht is geplaatst in defka, smahk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *