Salongedachte met Westphal en Stegeman

Vrijdag 16 december 2011 van 16.00 tot 18.00 uur. Een aflevering van ‘De Salongedachte en 88 andere mogelijkheden’.
Op deze gezellige bijeenkomsten, met gemiddeld 25 aanwezigen, leggen kunstenaars contact met collega’s om te praten over hun werk of om ideeën uit te wisselen. De bijeenkomsten zijn informeel, maar wel inhoudelijk. Geïnteresseerd publiek is van harte welkom om met de kunstenaars kennis te maken of van gedachten te wisselen. Alles onder het genot van soms een zelf gebakken taart en soms een loempiaatje met daarbij een drankje.
Telkens worden twee kunstenaars gevraagd iets over hun werk of werkwijze te vertellen, dit keer Fabian Westphal en Wia Stegeman. Ook zal er live muziek te horen zijn, onvervalste ragtime door Hein Overbeek, die tevens musicus is.
De toegang is gratis.

locatie
SMAHK, Stedelijk Museum Assen voor Hedendaagse Kunst
Venestraat 88
9402GP Assen
T 0592 315316
www.smahk.nl

Share
Dit bericht is geplaatst in salongedachte-88. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *