Oproep kunstopdracht gemeente Assen

De gemeente Assen wil een aantal braakliggende terreinen en leegstaande panden in de stad verfraaien met kunst. Het gaat om vier locaties in de binnenstad, die al langere tijd op herstructurering wachten. Een nadere inventarisatie wordt gemaakt.
In september moeten de projecten worden gerealiseerd. Honorarium en materiaalvergoeding bedragen maximaal drieduizend euro per project

Kunstenaars uit de regio Assen, die interesse hebben hiermee aan de slag te gaan of meer informatie willen, kunnen zich melden bij DeFKa, telefonisch 0592 315316 (Gert Wijlage) of per email info@defka.nl.
Ook uitgebreidere info in het Persbericht

Share
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *