INVESTIGATIONS – on artistic research (2)

Te zien t/m 18 juni 2011
Tentoonstelling INVESTIGATIONS on artistic research.

Thema is kunst en kennis in relatie tot artistic research en PhD-programma’s in de kunst.

Aan de presentatie nemen deel: Tine Wilde, met een installatie waarin zij een bijzondere vorm van kleurdiagnostiek opvoert, een ‘dubbel-spoor’ van beeldende kunst en analytische filosofie. Hans Scholten exposeert fotografie. Rosanne van Klaveren zal de gemoederen activeren met een ‘FOOD RELATED inquiry’. Jeremiah Day grijpt in zijn video’s terug op de historische inspiratiebronnen van de Black Panther Movement. Monika Auch combineert ‘de intelligentie van de hand’ met embryologische vormentaal. Arthur Elsenaar komt met een video over Artificial Facial Expression. En Yvonne Dröge Wendel vertoont een registratie van een community-related performance.

Een hand-out met statements van kunstenaars en sprekers die op 26 mei deelnamen aan het debat is nog beschikbaar.

De tentoonstelling is t/m 18 juni 2011 geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.
Info tel 0592 315316

Share
Dit bericht is geplaatst in defka, smahk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *