SMAHK >>>> defkaresearch.com

naamloosThe Last Post
Begin januari 2018 heeft SMAHK helaas de locatie aan de Venestraat in Assen moeten verlaten. De oude Veningerlandschool wordt (is) gesloopt en de gemeente Assen heeft ons geen geschikte vervangende ruimte kunnen/willen aanbieden.

De opzet om in Assen een volwaardig Stedelijk Museum voor Hedendaagse Kunst te realiseren is daarmee wat SMAHK betreft voorgoed van de baan. We hebben ons best gedaan en waren heel dicht bij een officiële erkenning, maar helaas.

De atelierhoudende kunstenaars zijn merendeels naar omliggende gemeenten vertrokken.

Actuele activiteiten in 2018, en eventueel verder, worden uitgevoerd door DeFKa Research.

DeFKa Research heeft (tijdelijk) nieuwe ruimte voor kantoor en opslag gevonden boven Boekhandel Van der Velde in Assen. Die ruimte is echter ongeschikt om grote groepen mensen te ontvangen. Vandaar dat er momenteel geen tentoonstellingen inpandig gepland staan. Wel is bezoek op afspraak mogelijk en zullen we extern kleine presentaties gaan plannen.

We concentreren ons nu op (artistiek) onderzoek, filosofie, poëzie en enkele lezingen.

Dit bericht is geplaatst in smahk, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *