Tot nader order …

smahkgrijsIn januari 2018 moet SMAHK helaas de huidige locatie aan de Venestraat verlaten. Er staan daarom momenteel geen tentoonstellingen gepland. Hoe de programmering er in de toekomst uit gaat zien is onzeker. We gaan ons nu beraden op de mogelijkheden. Wel zijn wij tot nader order via de geijkte kanalen bereikbaar.

Dit bericht is geplaatst in smahk, Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 reacties op Tot nader order …

 1. Maud Bolstein schreef:

  hopelijk vinden jullie een nieuwe plek!

 2. Arda v Bockom Maas schreef:

  De gemeente Assen zou meer inspanningen mogen doen om jullie te faciliteren met een goede ruimte. De oude bibliotheek of V&D zijn prima locaties prachtige expositieruimtes nu staat het leeg. Lijkt mij enorm geschikt.

 3. Gjalt van der Meulen schreef:

  Groot gemis voor liefhebbers van de hedendaagse kunst. Ik hoop dat jullie gauw weer wat vinden.
  Succes, Gjalt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *