Trans-Constructie + Lokaal Talent/Lokale Perspectieven

Magazine Catalogus 0Van 11 juni t/m 2 juli, rondom de Dag van de Architectuur, zullen er in SMAHK twee exposities plaatsvinden van beeldende kunst, architectuur en vormgeving.
Samen vormen deze beide presentaties een beeldende plaatsbepaling, over ruimtelijke vormen op grond van lokale, architecturale en sculpturale uitgangspunten.

Onder de titel Trans-Constructie zullen de kunstenaars Amanda van Wijk en Tobi van Ringen ter plaatse gemaakte installaties tonen.

Naast deze tentoonstelling is er in SMAHK, in samenwerking met Architectuurpodium Assen, een presentatie van lokaal talent met aandacht voor lokale architectuur en vormgeving. Titel van deze expositie is Lokaal Talent / Lokale Perspectieven.

Hieraan nemen deel:
12WAT Studio
Judie Alberts
Gerrit ter Beek
FOSP
Evert van Fucht
Mieke Hoogeveen
Mark Lisser
Hein Overbeek
Ria Penthum
Betty Simonides
Frida Stoffers, Ellen Stuurop, Petra Tjapkes
Gejan Stol
Tim Timmermans
Joke Wieringa
Gert Wijlage
Loop Alley
Aphranova

PROGRAMMA

Zondag 11 juni om 15.00 uur:
Opening met muziek van Nouschka van Schaik (viool) en poëzie van Adrie Krijgsman.

Zondag 18 juni om 15.00 uur:
Paneldiscussie met betrekking tot de binnenstadsvisie in Assen, stedenbouw in het algemeen en met name de rol daarbij van beeldende kunst. Deelnemers zijn onder meer Walter Stoop, Tino Hoven, Karin Walsweer, Tobi van Ringen en Amanda van Wijk.

Zondag 25 juni van 16.00 tot 17.00 uur:
Optreden van de Drents/Vlaamse band Loop Alley. Zij spelen Electro Wave met jaren ’80 doordrenkte partijen, die de strijd aangaan met House elementen, hard en teder. De ene keer wint de New Wave het van de House en de andere keer de krachtige beats. Hierdoor ontstaat een diversiteit die geen moment verveelt en is het moeilijk om niet in dansen uit ‘te barsten’.
Hun muziek heeft invloeden van Siouxsie and the Banshees, Moloko en Dj Richie Hawtin.

Dit bericht is geplaatst in architectuur, smahk, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *