Protest & Prominence

11 september t/m 9 oktober 2011.
Satelliet-tentoonstelling Noorderlicht Fotomanifestatie 2011. Hiervoor heeft SMAHK drie fotografen uitgenodigd om een presentatie te maken: Jitske Hagens, Khiang H. Hei en Apostolis Zolotakis.
Jitske Hagens laat zich in haar fotografie leiden door haar blik op het dagelijkse leven, waarbij haar werk balanceert op tegenstellingen: onbehagen versus geluk. De kwetsbaarheid van die balans kan elk moment het evenwicht verstoren. Khiang H. Hei maakt documentaire fotografie over maatschappelijke en culturele fricties in Zuidoost-Aziƫ in relatie tot zijn eigen persoonlijke geschiedenis en ervaringen. Apostolis Zolotakis studeerde grafische vormgeving en fotografie bij de Academie Minerva. Op het raakvlak van beeldende kunst en fotografie en onderzoekt de verandering in onze waarneming ten gevolge van nieuwe technologieƫn. Een internationaal gezelschap dat observeert en opmerkelijke herinterpretaties aandraagt.
De presentaties zijn gedurende de tentoonstellingsperiode te zien op donderdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Entree is gratis.

Share
This entry was posted in smahk. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *